Tule tutustumaan TSI:n sulkapallotoimintaan!!

12.2.2018

Treenit valmennuksen johdolla  Tenniskeskuksella joulukuussa 2017
Treenit valmennuksen johdolla Tenniskeskuksella joulukuussa 2017

Tule mukaan TSI:n sulkapallotoimintaan!! TSI:ssä (Tampereen Seudun Invalidit ry) on aloitettu sulkapallotoiminta muutama vuosi sitten ja sitä on kehitetty erittäin hyvässä yhteistyössä paikallisen sulkapalloseuran Mansen Sulka ry:n kanssa. Allekirjoittanut on päässyt jopa Mansen Sulka ry:n hallitukseen organisoimaan vammaissulkapallotoimintaa.

Tällä hetkellä aktiivisia harrastajia on noin 10-12. Etsimme mukaan uusia harrastajia. Valmennusringissä on tällä hetkellä 6-8 pelaajaa.  Laji sopii erittäin hyvin eri vammaryhmille, niin pyörätuolilaisille kuin kävelevillekin. Erityisesti kaipaamme porukkaamme nuoria harrastajia, joita kiinnostaisi ehkä myös kilpailutoiminta tulevaisuudessa.

Meillä on oma valmentajakin Pekka Rantanen Mansen Sulkasta, joka on käynyt kansainvälisen vammaissulkapallokoulutuksen Vammaissulkapallo ry:n (VaSuPa) ja Sulkapalloliiton kustantamana. Pekan ohjauksessa pääset heti alusta asti sulkapallon saloihin käsiksi. Opit hyödylliset maila- ja lyöntitekniikat ja pääset kehittämään lajille tärkeää liikkumista.

Vaikkei sinulla olisi kiinnostusta ruveta kilpailemaan sulkapallokisoissa vaan haluat mukavan ja kuntoa kohottavan harrastuksen, niin suosittelemme, että aloitat harrastuksen valmennusryhmässä, jotta saat harrastuksestasi mahdollisimman paljon irti jatkossakin, kun tekniikka on kunnossa. Valmennus maksaa tällä hetkellä 5€/kerta. Olemme hakemassa kevään aikana eri tahoilta taloudellista tukea kustannuksien alentamiseen, jotta voisimme laskea vielä tuostakin pienestä summasta omavastuuta alemmaksi. Valmennusta on noin 1-2 kertaa kuukaudessa eli kuukausikustannukseksi tulee 5-10€/kk. Valmennusryhmässä voi olla niin kauan kuin katsoo tarpeelliseksi. Kesäkuu-elokuu pidetään lomaa ja jokainen voi käydä treenaamassa miten ja milloin haluaa. Sulkapalloporukka treenasi viime kesänä omakustanteisesti niin valmentajan ohjauksella kuin omatoimisestikin Tampereen Tenniskeskuksella maksaen kenttämaksut kimpassa.

TSI:n liikuntakausimaksu on koko vuodelta tällä hetkellä 40€ (sisältäen sekä kevät- että syyskauden). Tuolla rahalla saa osallistua kaikkeen TSI:n liikuntatoimintaan. Katso lisää nettisivuiltamme www.tsiry.net ja tule mukaan toimintaan!

 

TSI:n sulkapallo vuorot 2018:

Pohjois-Hervannan koulu lauantaisin klo 15-17

 

Tesoman palloiluhalli

maanantaisin klo 19.30-21.30 (26.2-23.4)

klo 17.30-19.30 (7.5-28.5)

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Pasi Holmström,TSI:n liikuntavastaava  

puhelin: 0400-795 448                                  

sähköposti: pasi.holmstrom@kolumbus.fi               

 

Pekka Rantanen,

Valmentaja, Mansen Sulka ry/ puheenjohtaja

puhelin: 044-974 8337

sähköposti: pekka.sulkapallo@gmail.com